Boomhutweekenden

Boomhutweekend XXL

Een fantastisch weekend buiten, waarin wij samen gaan genieten in en rond het boomdorp. Wij gaan tussen de bomen klimmen, balken hijsen, knopen leggen en lekker eten. Gezellig kletsen rond een kampvuur én met ruimte voor je eigen moment in een hangmat. Dé combinatie van energiek, uitdagend en ontspannend. Een unieke ervaring die nergens anders in Nederland mogelijk is!

Met onze professioneel opgeleide vrijwilligers zijn we de optimale organisatie om samen met jou een ontspannen weekend weg te gaan. Voor dit programma heb je geen klim- of bouwervaring nodig. Je kan je aanmelden als je 18 jaar of ouder bent, of als je komt onder begeleiding van een volwassene. Het weekend begint op donderdag avond, wanneer je eventueel een hapje mee kan eten. Op zondag ronden we het programma rond 16.00 uur af.

Doelgroep: 18+ (<18 onder begeleiding van een volwassene en in overleg)
Wanneer: 29 augustus (in de avond), 30 augustus tm 1 september 2024
Prijs: € 190

 

We zullen ons bevinden midden op de Veluwe.

Onze eigen plek op landgoed Welna, gaan we al jaren naartoe.

Het is een hele mooie plek. Op het terrein zijn goeie faciliteiten aanwezig om de week door te komen, keuken waar we lekker kunnen koken, douches, wc’s, ruimte om te spelen en een lekkere kampvuurplek voor een mooi einde van de dag.

Dit omringd door een bos die ook onze bouwplaats bevat.

Boomhutweekend XXL is vooral gevuld met het bouwen van onze eigen boomhut. Dit wordt gedaan samen met koken, teambuilding en een heleboel leuke spellen.

Als we ver genoeg zijn dan is er ook ruimte om in de boomhut te slapen!

Bij stichting Buitendoor zitten vrijwilligers die een goede opleiding gehad hebben, we hebben veel ervaring met verbinding door avontuur.

We gaan al jarenlang naar de Ardennen, doen verschillende programma’s voor scholen en jongeren, in Nederland maar ook internationaal.

We doen al onze programma’s buiten in de natuur en behandelen deze dan ook met respect.

Waar gaan we heen?

Naar het terrein op landgoed Welna, tussen Nunspeet en Epe

Hoe komen we daar?

Met eigen vervoer, eventueel kan je opgehaald worden op station Nunspeet

Ik heb hoogtevrees!

Hoogtevrees is bij ons geen probleem!

We hebben vaak deelnemers (en vrijwilligers) gehad met hoogtevrees. Als je hier last van hebt dan gaan we kijken naar wat je wel kan doen.