Teambuilding

Bouwen aan een team

Boomhut bouwen is een unieke ervaring en methode voor teams, organisaties en bedrijven om te werken aan teambuilding en teamontwikkeling.

Onder begeleiding van ervaren en deskundige teamtrainers ga je met elkaar aan de slag met het bouwen van de boomhut. Patronen die op de werkvloer plaatsvinden zullen haarfijn aan bod komen bij het bouwproces en dienen als input om de onderlinge samenwerking onder te loep te nemen en waar nodig te verbeteren. Thema’s die de revue kunnen passeren zijn onderlinge samenwerking, (persoonlijk) leiderschap, veiligheid en communicatie.

 

Het buiten zijn en bouwen aan een gezamenlijk project schept een hechte band. De combinatie met een kampvuur en de schitterende omgeving maken het helemaal af.

Praktische Invulling

 

Eéndaagse activiteiten zijn in principe mogelijk, maar deze activiteit komt pas echt tot zijn recht in 2 of 3 dagen, zodat we de geleerde lessen gelijk kunnen toepassen en echte stappen kunnen zetten.  Overnachting is mogelijk op het kampterrein of in een nabij gelegen hotel.

 

Voor deze activiteit is de ideale groepsgrootte tussen de 8 en 25 deelnemers. Elke activiteit begint met een workshop rondom veiligheid.

 

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en de prijs? Neem dan contact met ons op.