Vrijwilliger worden

Aan de slag bij Buitendoor

Word jij ook vrolijk van lekker buiten zijn? Wil jij jongeren uitdagen tot groei en samenwerking? Actief zijn in de buitensport? Jezelf ontwikkelen? Super waardevolle ervaring toevoegen aan je CV? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier dan kijken we samen wat mogelijk is!

 

Wie zoeken we?

Iedereen die zich aangesproken voelt door bovenstaande tekst. Voor ons is je motivatie het belangrijkste, je hoeft geen ervaring of specifieke opleiding gedaan te hebben. Onze vrijwilligers zijn allen heel anders en dat geeft een fijne leerzame sfeer.

Wat ga je doen?

Bij Buitendoor organiseren we schoolkampen, zomerkampen en boomhutkampen. Als je vrijwilliger wordt zal je waarschijnlijk beginnen met meekijken en activiteiten doen met de deelnemers. Denk aan energizers, mountainbiken en uitdagende spellen. Nadat je ervaring opdoet als trainer, kan je doorgroeien tot eindverantwoordelijke of knopenhakker.

Daarnaast worden we ook heel blij van een enthousiast keukenteam, regelaars die mensen en spullen willen rondrijden, uitvoerders die het klimmateriaal checken, overzicht bewakers die draaiboeken kunnen maken en boodschappenlijsten maken. Dus naast trainers voor de groep, zijn er ook veel rollen achter de schermen om kampen mogelijk te maken.

Blijven ontwikkelen

Bij ons staat ervarend leren centraal. Dit betekent dat fouten maken niet bestaat, want alles is een leerkans. We bieden de ruimte om jou te laten proberen wat je wilt leren. Daarnaast bieden wij het hele jaar door trainingen aan voor onze vrijwilligers waarmee zij hun kennis en vaardigheden kunnen verdiepen, variërend van klimmen, abseilen en mountainbiken tot Medic First Aid en onderwerpen als groepsdynamica, reflectievormen en communicatiestijlen.

Aangemeld en dan?

We nemen contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Als dat wederzijds past, dan volg je de introductie training waarin we praktische vaardigheden leren en ook theorieën en methodieken die we hanteren. Daarna ben je klaar om mee te draaien op kampen! Afhankelijk van wat je leuk vindt en wilt leren kan je specifieke taken oppakken.

We hebben een warme en actieve groep vrijwilligers. Je bent zeer welkom om erbij te komen!

Meld je aan als vrijwilliger door onderstaand aanmeldformulier in te vullen en te versturen.

 

Aanmeldformulier

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, docx, doc, Max. bestandsgrootte: 3 MB.

Mocht je geïnteresseerd zijn in de buitensport trainingmeld je je dan ook hiervoor meteen aan!