Zomerkampen & weekenden

 

Durf jij het aan?

Een boomhut bouwen of op survival in de Ardennen.

Back to basic, hoog tussen de bomen of laag bij de grond in een zelfgemaakt tentje.

Vol uitdaging, kampvuur en gezelligheid gegarandeerd!

Buitendoor-1home-header3groep-1920x1200-comp

Treehouse Adventure

Meerdere plateaus tussen de 4 en 12 meter hoogte, verbonden door loopbruggen: hoe vet is dat?! Het is even aanpoten want we moeten klimmen, slepen, zagen, knopen en spijkeren… Je komt niet zo maar aan het huis van je dromen.

 

Elke dag zal ons huis groeien totdat we erin kunnen slapen, koken en relaxen. Wie weet bouwen we wel een outdoor sauna op hoogte of een loungehoek, want na een week bouwen met een hele groep mensen gaan we natuurlijk ook een paar dagen genieten van het resultaat.

 

Voor dit programma heb je geen klim- of bouwervaring nodig. Je moet hooguit bestand zijn tegen een hele berg droge humor.

 

Voor meer informatie:

Doelgroep: 15-30 jaar
Wanneer: 22-30 juli 2023
Prijs: € 450

Kun je geen genoeg krijgen van boomhutbouwen? Kijk dan ook eens naar onze boomhutweekenden (18+ of onder begeleiding van een volwassene)!

Avontuur in de Ardennen

Op zoek naar avontuur en uitdaging? Ga met ons mee op outdoorkamp! Een week lang buiten, zonder ouders en wifi maar mét een programma vol toffe activiteiten.

 

Een groep enthousiaste en ervaren instructeurs helpt je op weg en zorgt voor voldoende uitdagingen. Denk aan klimmen en abseilen, boogschieten, mountainbiken, vlotvaren, koken op kampvuur, … In een outdoorweek mag een bivak niet ontbreken: met kaart, kompas en gps gaan we op pad naar een plek waar we onze eigen tenten bouwen. ’s Avonds praten we na rondom het kampvuur of genieten we van de sterrenhemel. Lekker actief bezig zijn en resultaten behalen waarvoor je elkaar nodig hebt staan centraal, naast natuurlijk een hoop plezier!

 

Ons zomerkamp vindt plaats in de Ardennen. Op en in de buurt van het kampterrein kunnen we slapen, koken, eten en vind je sanitaire voorzieningen.

 

Let op: vervoer naar de start- en eindlocatie is niet inbegrepen, maar net als in 2022 vertrekken we met een aantal stafleden en deelnemers vanaf een centraal treinstation in Nederland. We raden deelnemers aan om daar of onderweg aan te sluiten, zodat we onze gezamenlijke week al tijdens de reis naar de Ardennen starten. Bovendien bieden we alle deelnemers aan om gezamenlijk een groepsticket te kopen voor hun treinreis, waardoor de kosten beperkt blijven.

Voor meer informatie klik op onderstaande links:

Doelgroep: 15-18 jaar
Wanneer: 5-12 augustus 2023
Prijs: € 450
Buitendoor-2aArdennen-15_18-535x500

De outdoorkampen van Buitendoor vind je nu ook bij Juvigo!

Juvigo Outdoorkampen

Outdoor zomerkamp op de Veluwe

Heb jij ook zo’n zin om lekker naar buiten te gaan? Na weken thuis gezeten te hebben met leeftijdsgenoten spellen spelen en uitdagingen aangaan in de bossen van Epe? Meld je dan nu voor ons toffe midweekkamp!

 

We organiseren meerdere kampen van 5 dagen op Kamp Buitendoor, ons eigen terrein in Epe. De week wordt gevuld met een breed scala aan buitenactiviteiten. Denk daarbij aan sport & spel, slapen in het bos in een zelf gemaakte tent, vlotvaren, wild spotten, marshmallows bij een kampvuurtje, boomklimmen op een wel heel bijzondere manier, zwemmen, koken op kampvuur en natuurlijk een bonte avond. Er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden en geen twee kampen zijn hetzelfde.

 

Het kamp is van zondagavond of maandagochtend tot en met vrijdag (vertrek tussen 15.00 en 15:30) en belooft een week vol uitdagingen en gezelligheid te worden. We zijn met een groep van maximaal 35 deelnemers en overnachten met kleinere groepjes in tenten. De tenten regelen wij, maar neem je eigen matje/luchtbed en slaapzak mee. Het kamp wordt begeleid door instructeurs van Buitendoor, die dat op vrijwillige basis doen en die dat voornamelijk doen omdat ze het superleuk vinden om activiteiten in de natuur te ondernemen met jongeren. Hierdoor zal je dus worden verwelkomd door enthousiaste begeleiders die de hele week voor het reilen en zeilen op het kamp zorgen.

 

Voor meer informatie klik op onderstaande links:

Doelgroep: 10 t/m 12 jaar
Wanneer: 20 t/m 24 juli 2020 (let op: dit kamp begint op maandagochtend)
Prijs: € 195,-
Doelgroep: 13 t/m 17 jaar
Wanneer: 26 t/m 31 juli 2020 (let op: dit kamp begint op zondagavond, aankomst tussen 19:00 en 19:30 uur)
Prijs: € 249,-

CORONAGARANTIE: Mocht dit kamp vanwege coronamaatregelen niet kunnen plaatsvinden, dan krijg je je geld gegarandeerd terug!

Family Camp

 

Bij Buitendoor Family Camp ben je er lekker een midweek tussenuit met je hele gezin, op een kampeerterrein midden op de Veluwe. Vind je het leuk om samen met je kinderen actief te zijn in de natuur? Om nieuwe dingen te ontdekken, sportief bezig te zijn en op te gaan in de Buitendoor-sfeer? Of om je kinderen juist even los te laten zodat ze zelf kunnen ontdekken en nieuwe vrienden maken? Dan zit je bij ons op de juiste plek!

 

Je zorgt zelf voor vervoer en eten, en je betaalt je eigen overnachtingen op het kampeerterrein. Onze enthousiaste vrijwilligers organiseren een programma vol (coronaproof) activiteiten waar zij zelf energie van krijgen. Je kan aansluiten wanneer je maar wilt, met het hele gezin, met enkele gezinsleden of individueel. Op het programma staan onder andere mooie speur- en wandeltochten, bivak bouwen en de nacht doorbrengen in je zelfgemaakte tent, mountainbiken*, dagelijkse family battles, natuurfotografie, Schaal van Samenwerking-workshop  en uiteraard een prachtig kampvuur.

 

Wij gunnen iedereen zo’n week ertussenuit, dus voor gezinnen die krap bij kas zitten kijken we graag mee naar de mogelijkheden. Stuur een mail naar floris@buitendoor.nl voor meer informatie.

 

Voor meer informatie klik op onderstaande links:

Doelgroep: Voor gezinnen met jongeren. De activiteiten zijn gericht op jongeren vanaf 10 jaar.
Wanneer: Maandag 3 t/m vrijdag 7 augustus 202
Kosten programma: € 50 euro per deelnemers 
* Mocht je geen eigen mountainbike mee hebben, kunnen wij deze voor je huren. Kosten voor de huur van je mountainbike komen er dan nog bij. 
Kosten overnachting: € 11,- per persoon per nacht

€ 5,50 voor kinderen tussen de 4 en de 12 jaar

Gratis voor kinderen tot 4 jaar

HET IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK OM JE AAN TE MELDEN VOOR DIT KAMP

Beleef Buitendoor

Ben jij toe aan een weekend in het bos? Heb je zin in nieuwe uitdagingen? Ben je klaar voor een actief programma met nieuwe mensen? Kom mee op kamp! 

Stichting Buitendoor organiseert een kamp op de Veluwe speciaal voor iedereen die hun grenzen wil verleggen gecombineerd met gezelligheid. Onze instructeurs verzorgen een mooi programma met o.a boogschieten, koken op het kampvuur, kaart en kompas workshop, mountainbiken, strategische samenwerkingsspellen en eten in de boomhut. 

We houden rekening met het verschil in kennis en ervaring en zorgen dat iedereen hun uitdaging vindt. 

 

Voor meer informatie:

 

Wanneer:

Prijs:

Personal Leadership expedition 18 t/m 30 jaar

 

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Wanneer:

Prijs: