Zomerkampen

 

Durf jij het aan?

Een boomhut bouwen op de Veluwe of op survival in de Ardennen.

Back to basic, hoog tussen de bomen of laag bij de grond in een zelfgemaakt tentje.

Vol uitdaging, gezelligheid en kampvuur gegarandeerd!

CORONAGARANTIE: Mocht jouw kamp vanwege coronamaatregelen niet kunnen plaatsvinden, dan krijg je je geld gegarandeerd terug!

Buitendoor-1home-header3groep-1920x1200-comp

Treehouse Adventure

Meerdere plateaus tussen de 4 en 12 meter hoogte, verbonden door loopbruggen: hoe vet is dat?! Het is even aanpoten want we moeten klimmen, slepen, zagen, knopen en spijkeren… Je komt niet zo maar aan het huis van je dromen.

 

Elke dag zal ons huis groeien totdat we erin kunnen slapen, koken en relaxen. Wie weet bouwen we wel een outdoor sauna op hoogte of een loungehoek, want na een week bouwen met een hele groep mensen gaan we natuurlijk ook een paar dagen genieten van het resultaat.

 

Voor dit programma heb je geen klim- of bouwervaring nodig. Je moet hooguit bestand zijn tegen een hele berg droge humor.

 

Voor meer informatie:

Doelgroep: 15 t/m 18 jaar
Wanneer: 18 t/m 26 juli 2020
Prijs: € 425,-

HET IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK OM JE AAN TE MELDEN VOOR DIT KAMP

Avontuur in de Ardennen

Houd je van avontuur, uitdaging en plezier en heb je altijd al op een echte survival gewild? Zonder ouders en wifi maar met andere survivalaars? Ga dan met ons mee op zomerkamp naar de Ardennen!

 

Tijdens dit kamp ga je onder andere klimmen, abseilen, mountainbiken, koken op kampvuur, avondspellen spelen en natuurlijk je eigen kampvuur bouwen. We verblijven in gezellige houten hutjes op ons basiskamp van waaruit we allerlei activiteiten ondernemen. Behalve tijdens de bivak! Dan gaan we op pad met kaart, kompas en GPS en proberen we de weg te vinden naar onze bivakplek. Daar bouwen we onze eigen tentjes en brengen we de nacht door in de middle of nowhere.

 

Let op: vanwege de geldende coronaprotocollen is dit kamp deze zomer alleen voor deelnemers die woonachtig zijn in België of op maximaal 150km van het kampterrein (Zuid-Limburg). We vragen de deelnemers zelf naar het kampterrein te komen (het inschrijfgeld is om die reden verlaagd).

 

Voor meer informatie klik op onderstaande links:

Doelgroep: 15 t/m 18 jaar, woonachtig in België of Zuid-Limburg
Wanneer: 25 juli t/m 1 augustus 2020
Prijs: € 335,- (excl. vervoer naar het kampterrein)

HET IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK OM JE AAN TE MELDEN VOOR DIT KAMP

Buitendoor-2aArdennen-15_18-535x500

Outdoor zomerkamp op de Veluwe

Heb jij ook zo’n zin om lekker naar buiten te gaan? Na weken thuis gezeten te hebben met leeftijdsgenoten spellen spelen en uitdagingen aangaan in de bossen van Epe? Meld je dan nu voor ons toffe midweekkamp!

 

We organiseren meerdere kampen van 5 dagen op Kamp Buitendoor, ons eigen terrein in Epe. De week wordt gevuld met een breed scala aan buitenactiviteiten. Denk daarbij aan sport & spel, slapen in het bos in een zelf gemaakte tent, vlotvaren, wild spotten, marshmallows bij een kampvuurtje, boomklimmen op een wel heel bijzondere manier, zwemmen, koken op kampvuur en natuurlijk een bonte avond. Er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden en geen twee kampen zijn hetzelfde.

 

Het kamp is van zondagavond of maandagochtend tot en met vrijdag (vertrek tussen 15.00 en 15:30) en belooft een week vol uitdagingen en gezelligheid te worden. We zijn met een groep van maximaal 35 deelnemers en overnachten met kleinere groepjes in tenten. De tenten regelen wij, maar neem je eigen matje/luchtbed en slaapzak mee. Het kamp wordt begeleid door instructeurs van Buitendoor, die dat op vrijwillige basis doen en die dat voornamelijk doen omdat ze het superleuk vinden om activiteiten in de natuur te ondernemen met jongeren. Hierdoor zal je dus worden verwelkomd door enthousiaste begeleiders die de hele week voor het reilen en zeilen op het kamp zorgen.

 

Voor meer informatie klik op onderstaande links:

Doelgroep: 10 t/m 12 jaar
Wanneer: 20 t/m 24 juli 2020 (let op: dit kamp begint op maandagochtend)
Prijs: € 195,-
Doelgroep: 13 t/m 17 jaar
Wanneer: 26 t/m 31 juli 2020 (let op: dit kamp begint op zondagavond, aankomst tussen 19:00 en 19:30 uur)
Prijs: € 249,-

CORONAGARANTIE: Mocht dit kamp vanwege coronamaatregelen niet kunnen plaatsvinden, dan krijg je je geld gegarandeerd terug!

Family Camp

 

Bij Buitendoor Family Camp ben je er lekker een midweek tussenuit met je hele gezin, op een kampeerterrein midden op de Veluwe. Vind je het leuk om samen met je kinderen actief te zijn in de natuur? Om nieuwe dingen te ontdekken, sportief bezig te zijn en op te gaan in de Buitendoor-sfeer? Of om je kinderen juist even los te laten zodat ze zelf kunnen ontdekken en nieuwe vrienden maken? Dan zit je bij ons op de juiste plek!

 

Je zorgt zelf voor vervoer en eten, en je betaalt je eigen overnachtingen op het kampeerterrein. Onze enthousiaste vrijwilligers organiseren een programma vol (coronaproof) activiteiten waar zij zelf energie van krijgen. Je kan aansluiten wanneer je maar wilt, met het hele gezin, met enkele gezinsleden of individueel. Op het programma staan onder andere mooie speur- en wandeltochten, bivak bouwen en de nacht doorbrengen in je zelfgemaakte tent, mountainbiken*, dagelijkse family battles, natuurfotografie, Schaal van Samenwerking-workshop  en uiteraard een prachtig kampvuur.

 

Wij gunnen iedereen zo’n week ertussenuit, dus voor gezinnen die krap bij kas zitten kijken we graag mee naar de mogelijkheden. Stuur een mail naar floris@buitendoor.nl voor meer informatie.

 

Voor meer informatie klik op onderstaande links:

Doelgroep: Voor gezinnen met jongeren. De activiteiten zijn gericht op jongeren vanaf 10 jaar.
Wanneer: Maandag 3 t/m vrijdag 7 augustus 202
Kosten programma: € 50 euro per deelnemers 
* Mocht je geen eigen mountainbike mee hebben, kunnen wij deze voor je huren. Kosten voor de huur van je mountainbike komen er dan nog bij. 
Kosten overnachting: € 11,- per persoon per nacht

€ 5,50 voor kinderen tussen de 4 en de 12 jaar

Gratis voor kinderen tot 4 jaar

HET IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK OM JE AAN TE MELDEN VOOR DIT KAMP

Personal Leadership expedition 18 t/m 30 jaar

 

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Wanneer:

Prijs: