Treehouse Adventure

Treehouse Adventure

Meerdere plateaus tussen de 4 en 12 meter hoogte, verbonden door loopbruggen: hoe vet is dat?! Het is even aanpoten want we moeten klimmen, slepen, zagen, knopen en spijkeren… Je komt niet zo maar aan het huis van je dromen.

Elke dag zal ons huis groeien totdat we erin kunnen slapen, koken en relaxen. Wie weet bouwen we wel een outdoor sauna op hoogte of een loungehoek, want na een week bouwen met een hele groep mensen gaan we natuurlijk ook een paar dagen genieten van het resultaat.

Voor dit programma heb je geen klim- of bouwervaring nodig. Je moet hooguit bestand zijn tegen een hele berg droge humor.

Doelgroep: 15-30 jaar
Wanneer: 3-11 augustus 2024
Prijs: € 495

 

 

We zullen ons bevinden midden op de Veluwe.

Onze eigen plek op landgoed Welna, gaan we al jaren naartoe.

Het is een hele mooie plek. Op het terrein zijn goeie faciliteiten aanwezig om de week door te komen, keuken waar we lekker kunnen koken, douches, wc’s, ruimte om te spelen en een lekkere kampvuurplek voor een mooi einde van de dag.

Dit omringd door een bos die ook onze bouwplaats bevat.

Het Treehouse Adventure is een week vooral gevuld met het bouwen van onze eigen boomhut. Dit wordt gedaan samen met koken, koken op vuur, teambuilding en een heleboel leuke spellen.

Als we ver genoeg zijn dan is er ook ruimte om in de boomhut te slapen!

Bij stichting Buitendoor zitten vrijwilligers die een goede opleiding gehad hebben, we hebben veel ervaring met verbinding door avontuur.

We gaan al jarenlang naar de Ardennen, doen verschillende programma’s voor scholen en jongeren, in Nederland maar ook internationaal.

We doen al onze programma’s buiten in de natuur en behandelen deze dan ook met respect.

Waar gaan we heen?

Naar het terrein op landgoed Welna, tussen Nunspeet en Epe

Hoe komen we daar?

Met eigen vervoer, eventueel kan je opgehaald worden op station Nunspeet

Ik heb hoogtevrees!

Hoogtevrees is bij ons geen probleem!

We hebben vaak deelnemers (en vrijwilligers) gehad met hoogtevrees. Als je hier last van hebt dan gaan we kijken naar wat je wel kan doen.